Raksts

Konference “Virzoties uz labāku ES ietekmi partnervalstīs”


Datums:
11. oktobris, 2015


Autori

Providus


Foto: United Nations Photo

PROVIDUS 14.oktobrī rīkoja starptautisku konferenci par Eiropas Savienības lomu pilsoniskās sabiedrības attīstībā sadarbības valstīs.

Pasākumā piedalījās pārstāvji no Eiropas domnīcām un pilsoniskās sabiedrības organizācijām, kuras strādā ar sadarbības attīstības un humānās palīdzības sniegšanas jautājumiem, kā arī pārstāvji no Austrumu Partnerības un Centrālās Āzijas valstīm.

Konference notika Rīgā, viesnīcā Avalon (13. Janvāra iela 19), 2015. gada 14. oktobrī, no plkst. 10.00 – 18.30.

Konferences dalībnieki izvērtēja kaimiņvalstu pilsoniskās sabiedrības iespējas un izaicinājumus, saņemot Eiropas Savienības atbalstu, piedāvājot labākus risinājumus pilsoniskās sabiedrības stiprināšanai un veicinot šādu organizāciju aktīvāku iesaisti valsts pārvaldē. Tāpat konferencē tika diskutēts par to, kā stiprināt Eiropas Savienībā bāzēto nevalstisko organizāciju lomu sadarbības attīstības īstenošanā.

(Konferences programma angļu valodāpdf)

Šīs darba programmas finansētājs ir ES programma „Eiropa pilsoņiem”. Par saturu atbild Sabiedriskās politikas centrs PROVIDUS.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!