Pētījums

Migration, Employment and Labour Market Integration Policies in the European Union (2000-2009)


Gads:
2010
Autori:
,Ilmārs Mežs
Organizācija:
Starptautiskā migrācijas organizācija


Autori

Dace Akule
Ilmārs Mežs


Pētījums pievērš uzmanību darba tirgus ietekmei uz migrāciju un pēta migrantu uzņemšanas un nodarbinātības politikas Eiropas Savienībā, Horvātijā, Norvēģijā un Turcijā.

Pētījuma pirmā daļa Migration and the Labour Markets in the European Union (2000-2009) analizē darba tirgus ietekmi uz migrāciju un identificē izaicinājumus un galvenās jomas nacionālajās migrāciajs politikās. Pētījuma otrā daļa Labour Market Integration Policies in the European Union (2000-2009) sniedz detalizētu ieskatu nacionālajās nodarbinātības politikās.

Migration, Employment and Labour Market Integration Policies in the European Union (2000-2009)

(Sadaļa par Latviju 1pdf)

(Sadaļa par Latviju 2pdf)

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!