Pētījums

What works? How to reduce emissions at the lowest cost


Gads:
2008
Organizācija:
Open Europe


Autori

Providus


Pētījuma autori ir izvērtējuši iespējamās izmaksas oglekļa dioksīda emisiju samazināšanai līdz 2020.gadam saskaņā ar Eiropas Komisijas 2007.gada marta piedāvājumu tos samazināt par 20% līdz 2020.gadam.

Pētījuma autori norāda, ka ir nepareizi nospraust saistošus mērķus atjaunojamo resursu un biodegvielas izmantošanai, jo ir citi ekonomiski izdevīgāki veidi, kā panākt emisiju samazināšanos. Pētījums meklē atbildes uz jautājumu, kuri ir efektīvākie politikas ieviešanas veidi, lai sasniegtu noteiktos mērķus izmešu samazināšanā.

What works? How to reduce emissions at the lowest cost

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!