Raksts

Vilnītis no darba atbrīvo Vilku


Datums:
13. maijs, 2011


Autori

Providus


2011. gada 13. maijs — Vilnītis no darba atbrīvo Vilku. Pamatojums — 7. martā ierosinātā disciplinārlieta, taču konkrētāk Vilka iespējamie pārkāpumi sabiedrībai izskaidroti netiek.

KNAB darbinieku arodbiedrība uzskata, ka atbrīvošana pamatota ar nepierādītiem un pretrunīgiem faktiem, kas balstīti uz biroja šefa personiskiem pieļāvumiem.

Savukārt Sabiedrība par atklātību Delna aicina Saeimu un Dombrovski apturēt Vilnīša patvaļu, kas KNAB vājinot katru dienu. Ņemot vērā situācijas nopietnību, Delna apsver iespēju rīkot protesta akciju.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!