Pētījums

Turning the EU Budget into an Instrument to Support the Fight aginst Climate Change


Gads:
2008
Organizācija:
Swedish Institute for European Policy Studies


Autori

Providus


Pētījums izvērtē progresu, kas sasniegts Eiropas Savienībā integrējot klimata un enerģētikas politikas, norādot uz jomām, kurās nepieciešams tālāks darbs. Eiropas Komisija izmanto ietekmes novērtējumu kā līdzekli, lai izvērtētu attiecības starp šiem diviem būtiskiem Eiropas Savienības mērķiem un politikas priekšlikumiem šajās jomās, norādot, ka šo līdzekli nākotnē varētu izmantot arī plašāk.

Šobrīd, kad sākas “jauna enerģētikas ēra” un klimata pārmaiņām tiek pievērsta būtiska uzmanība, starp abām politikām būtu iespējama lielāka integrācija nekā iepriekš, uzskata pētījuma autori.

Turning the EU Budget into an Instrument to Support the Fight aginst Climate Change

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!