Raksts

Sabiedriskās apspriedes: metodiska rokasgrāmata valsts institūciju darbiniekiem un cilvēkiem, kas vēlas līdzdarboties


Datums:
31. janvāris, 2006


Autori

Providus


Gads: 2005Autors: Ausma PastoreOrganizācija: Latvijas Pilsoniskā alianseFinansētājs: ASV vēstniecība LatvijāValoda: latviešu

Rokasgrāmatas mērķis ir veidot kopīgu redzējumu par sabiedrisko apspriežu lomu politikas veidošanas procesos.

Rokasgrāmata sniedz ieskatu par valsts pārvaldes un nevalstisko organizāciju sadarbību sabiedriskajās apspriedēs, apspriežot aktuālus politikas dokumentus. Rokasgrāmata ietver pieredzi, kas gūta sabiedriskajās apspriedēs ar Labklājības ministriju, Izglītības un zinātnes ministriju un Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariātu.

Materiālu papildina apspriedēs izskanējušie dalībnieku viedokļi.

Sabiedriskās apspriedes: metodiska rokasgrāmata valsts institūciju darbiniekiem un cilvēkiem, kas vēlas līdzdarboties (latviski, PDF)(Pievienotais failspdf)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!