Pētījums

Risk management in agriculture. Towards market solutions in the EU


Gads:
2010
Organizācija:
Deutsche Bank Research


Autori

Providus


Tiek sagaidīts, ka nepastāvīgums lauksaimniecībā pieaugs. Tas saistīts ar ražošanas nedrošību, klimata pārmaiņu ietekmi, enerģētikas cenām un citiem faktoriem. Šīs nedrošības vadība arvien vairāk nonāk lauksaimnieku rokās. ES kopējās lauksaimniecības politikas reforma arvien vairāk pievēršas tirgum. Budžetu ierobežojumi, kā arī vides un tirdzniecības aspekti ir mazinājuši tirgus intervenci.

Pētījums pievēršas galvenajiem riska vadības mehānismiem, kas ir pieejami ES lauksaimniekiem, galvenokārt izvērtējot to efektivitāti ienākumu stabilizēšanas jomā.

Risk management in agriculture. Towards market solutions in the EU

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!