Pētījums

Project Europe 2030. Challenges and Opportunities. A report to the European Council by the Reflection Group on the Future of the EU 2030


Gads:
2010
Organizācija:
ES Pārdomu grupa


Autori

Providus


Eiropas Savienības Pārdomu grupa saskaņā ar 2007.gada 14.decembra Eiropadomes lēmumu ir sagatavojusi ziņojumu par izaicinājumiem, kas varētu sagaidīt ES līdz 2030.gadam, un kā tie varētu tikt risināti.

Pētījums pievēršas ES ekonomiskajam un sociālajam modelim, izaugsmei caur zināšanām, demogrāfiskajiem izaicinājumiem (novecošanās, migrācija un integrācija), enerģētiskai drošībai un klimata pārmaiņām, iekšējai un ārējai drošībai, Eiropas lomai pasaulē, ES attiecībām ar tās pilsoņiem, kā arī citiem jautājumiem.

Project Europe 2030. Challenges and Opportunities. A report to the European Council by the Reflection Group on the Future of the EU 2030

Pētījums latviešu valodā

Prezentācija

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!