Pētījums

Medium-term Employment Challenges


Gads:
2010
Organizācija:
CEPS


Autori

Providus


Pētījuma mērķis ir identificēt būtiskākās reformas un politikas līdzekļus, kas varētu būt svarīgākie, lai nodrošinātu izaugsmi un nodarbinātību Eiropā vidējā termiņā.

Nodarbinātības izredzēm līdz 2020.gadam ir jāņem vērā 2008.-2009.gada krīzes ietekme uz darbaspēku. Tādējādi nodarbinātības politikai vidējā termiņā būs jāvar līdzsvarot ilgtermiņa izaicinājumus un tūlītējās krīzes sekas. Dalībvalstīm būs arī jāveicina jauni pasākumi, kas būs saistīti ar adaptēšanos klimata pārmaiņām, kā arī pakalpojumu un produktu nodrošināšanu vecākiem cilvēkiem.

Medium-term Employment Challenges

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!