Pētījums

Komentāri par vietējā eksperta ziņojumu


Gads:
2003
Organizācija:
Tieslietu ministrija


Autori

Providus


Ziņojumi Salīdzinošs ziņojums: tiesnešu atlases, amatā iecelšanas un paaugstināšanas kritēriji Latvijā; Kvalifikācijas klasifikācijas piemaksas un karjeras attīstība; Komentāri par vietējā eksperta ziņojumu ir tapuši Tieslietu ministrijas un ANO Attīstības programmas projekta Atbalsts tiesu sistēmai cilvēkresursu plānošanas un vadības komponentes ietvaros.

Šie pētījumi koncentrē uzmanību uz novērtēšanas sistēmu, kas ir saistīta ar kvalifikācijas piemaksu piešķiršanu tiesnešiem, un iztirzā jautājumu par izglītību tieslietās kā pamatu karjeras attīstībai. Īpaši izvērtētas ir arī tiesnešu atlase, iecelšana amatā un paaugstināšana amatā.

Komentāri par vietējā eksperta ziņojumu

(latviski, DOC, 900 KB)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!