Raksts

[Infografika] Latvijas sabiedrība – saliedēta sabiedrība? 2020.gada dati


Datums:
25. marts, 2021


Autori

Providus Sintija Tarasova


Izveidojām plakātu, kur katrs var vienuviet atrast svarīgākos datus par Latvijas sabiedrības saliedētību un pilsonisko līdzdalību.

Ar pilnu pētījuma saturu iespējams iepazīties PROVIDUS mājaslapā.

Infografiku PDF formātā iespējams lejupielādēt šeitpdf.

Aptauju pēc domnīcas “Providus” pasūtījuma veica pētījumu centrs SKDS. Tās ietvaros tika aptaujāti 1013 Latvijas pastāvīgie iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 75 gadiem, veicot tiešās intervijas respondentu dzīves vietās visos Latvijas reģionos. Aptauja tika veikta no 30.10.2020. līdz 10.11.2020.

Aptauju līdzfinansēja ASV Vēstniecība, kā arī Aktīvo iedzīvotāju fonds projekta “Ilgtermiņa risinājumi sekmīgākām konsultācijām ar sabiedrību” ietvaros. Aktīvo iedzīvotāju fonds ir Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas finanšu instrumentu programma, kas Latvijā tiek īstenota no 2020. līdz 2024. gadam ar mērķi stiprināt pilsonisko sabiedrību un iedzīvotāju līdzdalību un vairot mazaizsargāto iedzīvotāju grupu spējas.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!