Pētījums

Iedzīvotāju integrācija: sabiedriskās aktivitātes


Gads:
2002. g. marts
Organizācija:
LR Tieslietu ministrijas Sabiedrības integrācijas departaments


Autori

Providus


Kādās sabiedriskajās aktivitātēs cilvēki piedalās, pavadot brīvo laiku, kādus paņēmienus mēdz izmantot, lai risinātu savas, tuvāko cilvēku vai visas sabiedrības problēmas?

Aptaujas anotācija:

Šajā iedzīvotāju aptaujā tika noskaidrots: kādās sabiedriskajās aktivitātēs cilvēki piedalās, pavadot brīvo laiku, kādus paņēmienus mēdz izmantot, lai risinātu savas, tuvāko cilvēku vai visas sabiedrības problēmas. Pētījuma rezultāti rāda, ka lielākā daļa iedzīvotāju nepiedalās sabiedrisku organizāciju darbā un neiesaistās citās sabiedriskās aktivitātēs. Salīdzinoši sabiedriski aktīvāki ir cilvēki ar augstāku izglītības un ienākumu līmeni.

Iedzīvotāju integrācija: sabiedriskās aktivitātes

(latviski, HTML) vai (latviski, Word DOC, 267 KB)

(no Sabiedrības integrācija Latvijā mājaslapas)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!