Pētījums

Furthering EU Objectives on Climate Change and Clean Energy. Building partnership with major developing economies


Gads:
2008
Organizācija:
International Institute for Sustainable Development


Autori

Providus


Globālā sasilšana ir mūsdienu realitāte, ko ietekmē cilvēku rīcība. Pētījuma mērķis ir veikt ārējo dimensiju analīzi Eiropas Savienības kopējai klimata pārmaiņu un tīras enerģētikas politiku paketei, izvērtējot iespējas un paredzamās aktivitātes, lai veicinātu sadarbību ar BICSAM (Brazīlija, Indija, Ķīna, Dienvidāfrika un Meksika) valstīm, garantējot zemu karbona izmešu daudzumu.

Pētījumā tiek apskatīti iespējamie sadarbības veidi ar Brazīliju, Ķīnu, Dienvidāfriku, Meksiku, apskatot galvenās trīs sadarbības jomas: finansēšana un investīcijas, tirdzniecība, kā arī attīstības sadarbība. ES nav vienīgais globālais spēlētājs, arī attīstības valstis sniedz savu pienesumu, pieredzi, no kuras var mācīties. Sadarbojoties ar šīm valstīm, ES var spēlēt aizvien nozīmīgāku lomu pasaules notikumu veidošanā.

Furthering EU Objectives on Climate Change and Clean Energy. Building partnership with major developing economies

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!