Pētījums

ES struktūrfondu finansējuma izvērtējums inovāciju veicināšanai Latvijas uzņēmējdarbībā


Gads:
2010
Organizācija:
Banku Augstskola


Autori

Providus


Darbā tiek izklāstīts inovācijas jēdziens un būtība, kā arī tiek aplūkota iniovāciju vēsture. Darbā pētīta Latvijas nacionālā inovāciju koncepcija, programma un citi dokumenti, kā arī autore izvērtē inovāciju ieviešanas politiku Latvijā. Darba noslēgumā autore sniedz secinājumus un priekšlikumus attiecībā par inovāciju politiku Latvijā, ES struktūrfondu piesaisti inovācijām Latvijā, kā arī par inovatīva sektora attīstību.

ES struktūrfondu finansējuma izvērtējums inovāciju veicināšanai Latvijas uzņēmējdarbībā (1.40 MB) (Pievienotais failspdf)


Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!