Pētījums

Directorate – General for Internal Policies; Directorate – General for External Policies/Policy Departments


Gads:
2009
Organizācija:
Directorate - General for Internal Policies; Directorate – General for External Policies/Policy Departments


Autori

Providus


Pētījums aplūko nākamās desmitgades (2009-2019) lielākos izaicinājumus Eiropas Savienībā: jauno ekonomisko kārtību, ko nosaka globālās ekonomiskās krīzes sekas; demogrāfijas problēmu – iedzīvotāju novecošanos, ar to saistītās darba tirgus un pensiju sistēmas problēmas; klimata izmaiņu un vides degradācijas katastrofālās sekas; enerģētisko neatkarību, enerģijas drošību un ilgtspēju.

Problēmas tiek skatītas no vairākiem aspektiem kā iekšpolitikā, tā ārpolitikā, veidojot analīzi starp dažādām rīcībpolitikām un jauno Lisabonas stratēģiju.

Directorate – General for Internal Policies; Directorate – General for External Policies/Policy Departments

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!