Pētījums

Creative Thinking Through Visual Literacy


Gads:
2009
Organizācija:
Nanyang Technological University


Autori

Providus


Sacensībā acīmredzamas priekšrocības būs tiem, kas ir efektīvi vizuālajā saziņā un kuriem ir spēja mārketingā un biznesā strādāt ar dizainu, secina pētnieks.

Pasaulē arvien straujāk aug globalizācija un konkurence, tāpēc uzņēmumiem jo dienas jo vairāk nepieciešami radoši prāti. Šajā rakstā apskatīta spēja saprast vizuālo informāciju un tās loma radošas domāšanas pilnveidē. Autors apraksta Nanjangas Tehnoloģiskajā Universitātē notikušo mācību kursu, kura ietvaros apskatītas radošu domāšanu veicinošas mācīšanas metodes, un kā kursa laikā iegūtā informācija ietekmējusi biznesu studējošos.

(Creative Thinking Through Visual Literacy (1.77 MB)pdf)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!