Pētījums

Cilvēktiesības Latvijā 2001. gada pirmajā pusgadā


Gads:
2001
Organizācija:
Latvijas Cilvēktiesību un etnisko studiju centrs


Autori

Ieva Leimane-VeldmeijereNils Muižnieks


PĒTĪJUMA ANOTĀCIJA

Latvijas Cilvēktiesību un etnisko studiju centrs (LCESC), kas ir Starptautiskās Helsinku Cilvēktiesību federācijas dalīborganizācija, sagatavojis savu kārtējo pārskatu par cilvēktiesību situāciju Latvijā šī gada pirmajā pusgadā. Pārskata teksts šobrīd pieejams angļu valodā.

Bez jau tradicionālājam LCESC pārskatu tēmām (tiesu sistēma, minoritātes, sieviešu tiesības, bērnu tiesības u.c.) šoreiz analizēta situācija arī karavīru tiesību jomā. Pārskatā sniegta arī informācija par pirmā pusgada laikā LCESC izskatītajām sūdzībām un konsultācijām (kopā 61).

(Cilvēktiesības Latvijā 2001. gada pirmajā pusgadā (ANGLISKI)pdf)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!