Pētījums

Centralizētais Eiropas Savienības fondu (Eiropas Sociālā fonda, Eiropas Reģionālās attīstības fonda, Kohēzijas fonda) finansējuma saņēmēju apmierinātības izvērtējums


Gads:
2009
Organizācija:
Latvijas Fakti


Autori

Providus


Pētījums izvērtē dažādu centralizēto ES fondu projektu īstenotāju grupu apmierinātību projekta atlases stadijā (ietver finansējuma saņemšanas iespēju apzināšanu, projekta sagatavošanu, iesniegšanu un lēmuma saņemšanu par projekta apstiprināšanu), projekta līguma slēgšanas stadijā (t.sk. grozījumu veikšana līgumā) un projekta īstenošanas stadijā (ietver projekta atskaišu sagatavošanu, maksājumu pieprasījumu atmaksu, pārbaudes projekta īstenošanas laikā) vērtējums.

Centralizētais Eiropas Savienības fondu finansējuma saņēmēju apmierinātības izvērtējums

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!