Pētījums

Vai cukura tirgus reforma sasniedza tai izvirzītos galvenos mērķus?


Gads:
2010
Autori:
Eiropas Revīzijas palāta
Organizācija:
Eiropas Revīzijas palāta


Autori

Eiropas Revīzijas palāta


Eiropas Savienībā cukuru ražo galvenokārt no lauksaimnieku audzētajām cukurbietēm. Pirms tirgus reformas ES bija viena no lielākajām cukura ražotājām pasaulē un ir otra lielākā tā patērētāja.

2006.gadā tika apstiprināta cukura tirgus reforma, lai tas atbilstu jaunās kopējās lauksaimniecības politikas pamatprincipiem, kuri nosaka pastiprinātu orientēšanos uz tirgus prasībām, un lai ievērotu ES starptautiskās saistības. Eiropas Revīzijas Palātas revident i vērtēja, cik lielā mērā līdz šim ir sasniegti reformai izvirzītie mērķi.

Vai cukura tirgus reforma sasniedza tai izvirzītos galvenos mērķus?

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv

(pilns tekstspdf)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!