Raksts

Lisenko CV


Datums:
23. novembris, 2009


Autori

Zemgus Zaharāns


Viens no apcietinātajiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas korupcijas skandālā ir tās saimniecības direktors Aivars Lisenko, kurš ir Tautas partijas biedrs un ziedotājs. Iepriekš viņš bijis slimnīcas valdes loceklis, bet iecelts amatā bez konkursa. Sistēma, kad amatos tiek vienkārši ielikti vajadzīgie cilvēki, tiek tieši saistīta ar koruptīvu vidi. Bet 11.novembra publiskajās debatēs "Kas notiek Latvijā?" atklājās, ka Veselības ministrijas (VM) valsts sekretārs Armands Ploriņš izlikās ka nezina, kāpēc A.Lisenko viņam atsūtīja savu CV.

!!!


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!