Pētījums

Konsolidējot pilsoniskās sabiedrības dienaskārtību


Gads:
2009
Organizācija:
PROVIDUS, LU


Autori

Ivars Ījabs


Pētījuma mērķis ir veicināt Latvijas NVO sadarbību pāri etnisko un valodas dalījumu robežām.

Pētījuma mērķis ir veicināt Latvijas NVO sadarbību pāri etnisko un valodas dalījumu robežām, veidojot dialogu un izvērtējot kopīgo interešu apzināšanos, kā arī veicinot kopīgo rīcību. Ziņojumā skatīti latviešu un krievu pamatvalodas NVO pārstāvju uzskati par sadarbības iespējām un šķēršļiem, kā arī analizēti NVO foruma rezultātā tapuši secinājumi par pilsoniskās sabiedrības konsolidācijas potenciālu un ierobežojumiem. Ziņojuma noslēgumā autori piedāvā ietiekumus NVO koalīcijām, kā arī vietējiem un starptautiskajiem fondiem, kas piešķir atbalstu pilsoniskās sabiedrības aktivitātēm Latvijā.

(Konsolidējot pilsoniskās sabiedrības dienaskārtībupdf)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!