Raksts

Druviete: Jārisina jautājums par pedagogu algu paaugstināšanu


Datums:
16. maijs, 2012


Autori

Dita ArājaMarta Herca


Intervija ar Saeimas deputāti Inu Druvieti (Vienotība)„Cieniet skolotāju, dodiet viņam vairāk naudas!” — Ina Druviete citē kāda nesen notikuša starptautiska izglītības foruma galveno atziņu un apstiprina, ka šādai pieejai vajadzētu būt arī Latvijā.

Deputāte apliecina, ka vismaz viņas vadītā Saeimas Izglītības komisija ir gatava atbalstīt pedagogu algu palielināšanu. Taču, salīdzinot pašreizējo ar atlaisto parlamentu, viņa atzīst: „Es tomēr teikšu, ka 10. Saeima bija kvalitatīvāka.”

Interneta vietnē GudrasGalvas.lv jau ir iespējams noskatīties intervijas ar 23 Saeimas deputātiem. Līdz šim no intervijām atteikušies divi deputāti — Mihails Zemļinskis un Aleksandrs Jakimovs no Saskaņas centra.

Katru nedēļu GudrasGalvas.lv intervē vienu Saeimas deputātu, tāpēc aicinām balsot un izteikt savu vēlmi, ar kuriem tautas kalpiem vēlaties iepazīties nākamajās nedēļās. Tāpat vietnē GudrasGalvas ir iespējams uzdot jautājumus gan deputātei Inai Druvietei, gan, protams, arī visiem pārējiem tautas pārstāvjiem.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!