Raksts

Uzdevums – izveidot spēcīgu komandu


Datums:
07. decembris, 2011


Autori

Marta Herca


"Būt deputātam - tas ir komandas darbs. Ja komanda strādā labi, tad arī darba rezultāti ir redzami un vēlētājiem ir sajūta, ka politiķi labi dara savu darbu," - tāda atziņa par darbu parlamentā pēc gandrīz diviem Saeimā nostrādātiem mēnešiem izveidojusies ekonomistam un deputātam no Zatlera reformu partijas Vjačeslavam Dombrovskim.

Viņš šonedēļ ir GudroGalvu Nedēļas deputāts un portāla lasītājiem atklāj savu ieceri – izveidot spēcīgu partiju, kas spēj virzīt likumprojektus un ar savu darbu mainīt spēles noteikumus. Aicinām vietnē GudrasGalvas.lv balsot un izteikt savu vēlmi, kurus tautas kalpus turpmāk celt Nedēļas deputāta godā!


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!