Pētījums

The situation of migrants from Belarus, Moldova and Ukraine on the Labour Markets of Latvia, Lithuania, Hungary, Poland and the Slovak Republic


Gads:
2009
Organizācija:
Soderkopingas process, Eiropas Komisija, Starptautiskā Migrācijas Organizācija, ANO Augstais komisārs bēgļu lietās, Swedish Migration Board


Autori

Dace Akule


Pētījums veltīts Baltkrievijas, Moldovas un Ukrainas pilsoņu uzņemšanas un darba apstākļiem Latvijā, Lietuvā, Ungārijā, Polijā un Slovākijā.

Tajā apskatīta šo valstu likumdošana un politikas dokumenti, kā arī veikts lauka pētījums, kas ļāvis iegūt datus par kanāliem, kā imigranti atrod darbu ES, kāds ir iebraucēju darba atalgojums, apstākļi, attiecības ar darba devējiem un valsts institūcijām, kā arī vietējo sabiedrību.

(The situation of migrants from Belarus, Moldova and Ukraine on the Labour Markets of Latvia, Lithuania, Hungary, Poland and the Slovak Republicpdf)

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!