Raksts

Noderīgi padomi NVO un aktīvistiem par Facebook lietošanu


Datums:
24. jūlijs, 2018


Autori

Providus Sintija Tarasova


Pārskats par efektīvu Facebook lietošanu un noderīgiem padomiem NVO pārsāvjiem.

2018.gada 28.jūnijā domnīca PROVIDUS ar Ziemeļvalstu Ministru padomes atbalstu rīkoja meistarklasi NVO pārstāvjiem un aktīvistiem Latvijā – “Kā efektīvi izmantot Facebook?”.

Laikā, kad ‘Facebook’ ir lielākais sociālais medijs pasaulē, aktīvo lietotāju skaitam sasniedzot 2,19 miljardus cilvēku, ir svarīgi apzināt veidus, kā pozitīvi izmantot šo platformu. Meistarklases “Kā efektīvi izmantot Facebook?” laikā tika prezentēti un analizēti praktiski veidi, kā veicināt dažādu mērķauditoriju iesaisti ar ‘Facebook’ palīdzību. Meistarklasi vadīja nevalstiskās organizācijas ‘Citizens Foundation’ līdzdibinātājs un aktīvists Roberts Bjornsons.

Apkopojums no meistarklases pieejams šeit pdf.

Infografika par efektīvu ‘Facebook’ lietošanu pieejama šeit:


Meistarklase tika organizēta un pārskats tapis ar Ziemeļvalstu Ministru padomes biroja Latvijā finansiālu atbalstu. Šīs un citu publikāciju saturs ir domnīcas Providus atbildība, un tas ne obligāti atspoguļo Ziemeļvalstu Ministru padomes biroja uzskatus vai politiku.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!