Raksts

Janīna Kursīte: Vienotība bija ja ne aprēķina, tad brieduma gadu laulības


Datums:
29. augusts, 2012


Foto: Mark Chapman

Intervija ar Saeimas deputāti Janīnu Kursīti-Pakuli(V)."Tīri cilvēciski, protams, vieglāk bija strādāt 'Pilsoniskajā Savienībā', kurā gandrīz visi bijām ar zinātniskajiem grādiem", stāsta politiķe.

Pieņemt lēmumu vispār doties politikā deputātei palīdzējuši kolēģi: “Mani pārliecināja, ka kritizēt ir viegli, bet jāmēģina kultūras, zinātnes un izglītības jomā iet iekšā un pašai mēģināt kaut ko darīt”. Viņasprāt šīm jomām iepriekšējā Saeima neveltīja pietiekami daudz uzmanības.

Katru nedēļu GudrasGalvas.lv intervē vienu Saeimas deputātu, tāpēc aicinām balsot un izteikt savu vēlmi, ar kuriem tautas priekšstāvjiem vēlaties iepazīties nākamajās nedēļās. Tāpat vietnē GudrasGalvas ir iespējams uzdot jautājumus gan deputātei Lolitai Čigānei, gan, protams, arī visiem pārējiem tautas pārstāvjiem.


Janīnas Kursītes-Pakules profils


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!