Raksts

Izmeklēšanas institūta būtība brīvības atņemšanas iestādēs


Datums:
07. decembris, 2011


Autori

Ilona Kronberga


Izvirzot hipotēzi, ka  “izmeklēšanas institūts b/a iestādēs ir viens no preventīvajiem (reaktīvajiem) instrumentiem, kurš ir pielietojams, lai vispusīgi, savlaicīgi un saprātīgā laika periodā veiktu neatkarīgu konkrētās lietas apstākļu izmeklēšanu, kas novestu pie vainīgo personu noskaidrošanas un saukšanas pie atbildības, lai nodrošinātu b/a iestādēs drošu vidi, kurā ir iespējams sasniegt soda izpildes mērķus”, PROVIDUS pētniece Ilona Kronberga piedāvā prezentāciju par izmeklēšanas institūta būtību brīvības atņemšanas iestādē.

Prezentāciju papildina arī   Faktu_lapa.pdf (210.60 KB)

I.Kronbergas prezentācija Tiesībsarga konferencē 2011.gada 8.decembrī

 


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!