Raksts

Dokumentu krājums “Sabiedriskās raidorganizācijas pārejas periodā”


Datums:
05. marts, 2002


Autori

Providus


Eiropas mediju institūts, “Sabiedriskās raidorganizācijas pārejas periodā” (European Institute for the Media, "Public Service Broadcasting in Transition: a Documentary Reader")2001. gada novembris

Dokumentu krājums, kuru pēc Eiropas mediju institūta pieprasījuma ir sagatavojusi Oksfordas universitātes Sociāltiesisko studiju centra Salīdzinošās mediju likumdošanas un politikas programma. Pārskatā ir ietverti politikas dokumenti un izvilkumi no Eiropas savienības un nacionālajām likumdošanas normām, kuros tiek analizēta sabiedrisko raidorganizāciju loma un pamatprincipi, finansēšanas modeļi, programmu saturs, struktūra un pamatfunkcijas, kā arī sabiedrisko raidorganizāciju nākotnes perspektīvas. Šajā pārskatā īpaša uzmanība tiek pievērsta sabiedrisko raidorganizāciju darbības problēmām Centrālās un Austrumeiropas valstīs.

Dokumentu krājums (PDF fails ZIP arhīva formātā – 421 KB)


Kas maksā, tas pasūta mūziku


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!