Raksts

Apmācību kurss par to, kā ietekmēt Eiropas Savienības pieņemtos lēmumus


Datums:
20. aprīlis, 2021


Autori

Providus


2021.gadā sākas Konference par Eiropas nākotni, kuras ietvaros Eiropas Savienības pilsoņi spriedīs par veidiem, kā uzlabot Eiropas Savienības darbību. Taču pirms veikt pārmaiņas, cik labi mēs saprotam to, kā Eiropas Savienība funkcionē šobrīd?

Lai uzlabotu Latvijas pilsonisko aktīvistu zināšanas, kā arī iespējas šogad ar jēgu iesaistīties Eiropas nākotnes veidošanā, domnīca Providus un Latvijas Pilsoniskā alianse rīko tiešsaistes kursu par Eiropas Savienības lēmumu pieņemšanā. Kursu drīkst apmeklēt ne tikai nevalstisko organizāciju pārstāvji, bet katrs, kuru interesē Eiropas Savienība un kurš jebkad ir vēlējies padziļināti saprast tās funkcionēšanas pamatprincipus. Pieteikties kursam iespējams, aizpildot šo pieteikšanās formu. Lūdzu ņemiet vērā, ka kursa dalībnieku skaits ir ierobežots – ja kursam pieteiksies vairāk dalībnieki, tad dalībnieku atlasei vērtēsim dalībnieku motivāciju! Ja rodas problēma ar formas aizpildīšanu, var rakstīt arī Anitai Īvānei uz e-pastu anita@nvo.lv

Pieteikties kursam var līdz 2021. gada 30.aprīlim.

Pēc kursa noklausīšanās būs pieejami dalības apliecinājumi, tāpat daļa no kursa materiāliem būs pieejami bez maksas internetā.

Nodarbības mācību saturs pieejams šeit.

Šis kurss tiek organizēts projekta “Gatavošanās konferencei par Eiropas nākotni” ietvaros. Konference par Eiropas nākotni sāksies šogad, tās ietvaros visās Eiropas Savienības valstīs tiks apspriesti tuvākajos gados Eiropas Savienībai nepieciešamie uzlabojumi. Projektu “Gatavošanās konferencei par Eiropas nākotni” finansē Eiropas Savienība. Kurss atspoguļo tikai tās autora viedokli, un Eiropas Parlaments nav atbildīgs par jebkādu tajā iekļautās informācijas izmantošanu.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!