Pētījums

A Decade of EU13 Civil Society Participation in European Development Education and Awareness Raising Projects


Gads:
2014
Organizācija:
TRIALOG


Autori

Providus


Foto: gochie*

Cik veiksmīgi pēdējo desmit gadu laikā pilsoniskā sabiedrība piedalījusies Eiropas Komisijas fondu apguvē attīstības izglītības un izpratnes veicināšanas projektos?

Pētījuma rezultāti uzrāda gan to, ka nepietiekams daudzums grantu (17%) un nepietiekams finanšu apjoms (14%) paredzēts attīstības organizācijām, gan to, ka ievērojamus šķēršļus rada savstarpējās sadarbības un partnerības trūkums.

Pētījums veikts, balstoties uz datiem, kas pieejami Eiropas Komisijas datubāzē un elektroniski aptaujājot attīstības organizācijas valstīs, kas kļuva par Eiropas Savienības dalībvalstīm 2004., 2007. un 2013.gadā.

(A Decade of EU13 Civil Society Participation in European development Education and Awareness Raising Projectspdf)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!