Raksts

Žurnālists aicina balsot par ‘Visu Latvijai’


Datums:
06. maijs, 2009


Autori

Providus


Šaubas izraisa daži Latvijas Avīzes žurnālistu jautājumi. Piemēram: “Tad jums, Visvaldi, jāpasaka, lai skaidri izskan — visi, kas 6. jūnijā balsos par mani Eiroparlamenta vēlēšanās, lai nobalso arī par "Visu Latvijai!" listi domes vēlēšanās.” Vai šāds jautājums ar faktisku aicinājumu balsot par konkrētu sarakstu ir ētisks un atbilst kvalitatīvas žurnālistikas principiem?

Šos pašus jautājumus var attiecināt arī uz šo žurnālista repliku: “Nav bijis partiju, kas, pie varas atrazdamās, runātu par šīm vērtībām. Vienīgie kustinātāji bijuši “Visu Latvijai!” jaunieši. Vai vēl ir kāda tāda partija?”


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!