Raksts

Viegli iznomāto Saulesdārzu valdība jau ļauj privatizēt


Datums:
30. janvāris, 2002


Autori

Evita Prokopova


Diena, 28.01.2002.

Aptuveni puse bijušā jauno dabas draugu centra Saulesdārzs teritorijas, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) bez likumā paredzētā konkursa uz 25 gadiem iznomāja SIA Ķeizarmežs, drīzumā tiks nodota privatizācijai. Šādu lēmumu pieņēmusi valdība pēc tam, kad Skonto meitasfirma Ķeizarmežs iesniegusi attiecīgu lūgumu ministrijā. IZM pārstāvji skaidro, ka nomas līgums līdz šim pildīts ļoti labi un tai nav iemesla Ķeizarmežam atteikt, savukārt Mežaparka iedzīvotāji šādā notikumu attīstībā saskata pievilcīgā zemes gabala atdošanu «par sviestmaizi» un samierināties ar to negrasās.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!