Pētījums

Trafficking in Persons Report 2005


Gads:
2005
Organizācija:
ASV Valsts departaments


Autori

Providus


ZIŅOJUMA ANOTĀCIJAPiektais ikgadējais [i]Ziņojums par cilvēku tirdzniecību[/i], ir visplašākais šāda veida vispasaules ziņojums. Tā mērķis ir palīdzēt globāli apzināties šo problēmu un mudināt valstis efektīvi ar to cīnīties. Šajā ziņojumā iekļauta padziļināta analize par situāciju valstīs, kā arī pētījums paplašināts uz verdzības un piespiedu darba tēmu.

Atsevišķā ziņojuma sadaļā ir analizēta situācija Latvijā, norādot, ka, neskatoties uz uzlabojumiem likumdošanā, Latvijā joprojām netiek pildīti minimālie standarti, lai novērstu cilvēktirdzniecību.

Ziņojums par cilvēktirdzniecību 2005 : Latvija

ASV Valsts departamenta vērtējums par situāciju Latvijā cilvēktirdzniecības jomā ir daļa no ikgadējā apjomīgā pētījuma par cilvēku tirdzniecības tendencēm pasaulē. Ziņojumā analizēta gan Latvijas likumdošana, gan politikas tendences, gan praktiskā situācija šajā jomā. Kā īpaša problēma uzsvērts tas, ka Latvijā īpaši pietrūkst valsts finansējuma upuru rehabilitācijai.

Trafficking in Persons Report 2005

(angliski, HTML)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!