Raksts

Tiešraide: Latvijas Ārpolitikas Institūta jaunākās publikācijas prezentācija “Rietumi un Krievija: Tilti vai Mūri?”


Datums:
12. septembris, 2016


Autori

Providus


Foto: Jdmoar

14. septembrī no plkst. 12:00-13:40 viesnīcā Bergs (Elizabetes iela 83/85, 6. stāvs, Stikla zāle) Latvijas Ārpolitiks institūts organizē publisku diskusiju un jaunākās publikācijas prezentāciju par Rietumu un Krievijas attiecībām.

Kāda ir Krievijas un Rietumu attiecību nākotne Varšavas Samita un citu neseno notikumu kontekstā? Vai ir iespējams runāt par jebkāda veida dialogu, vai arī tuvākā nākotnē to nevaram sagaidīt? Kas ir nepieciešams, lai varētu veiksmīgi pārvaldīt konfrontācijas un no jauna veidotu savstarpēju uzticēšanos? Šie ir tikai daži no publikācijas jautājumiem, kas tieši skar Eiro-Atlantisko kopienu, ieskaitot Latviju.

Diskusijā piedalīsies Reinhards Krums (Friedrich-Ebert Stiftung, Baltic States), Ekaterina Chimiris (Russian International Affairs Council), Bruno Lété (German Marshall Fund of the United States), Imants Lieģis (iepriekšējais Latvijas Aizsardzības Ministrs; European Leadership Network).
Ievadvārdus teiks Andris Sprūds (Latvijas Ārpolitikas Institūts), Werner Rechmann (Friedrich-Ebert Stiftung, Vienna) un Ojārs Ēriks Kalniņš (Latvijas Saeima).

Publikācija PDF formātā būs iespējams atrast Latvijas Ārpolitikas Institūta mājas lapā www.liia.lv.

Pasākuma darba valoda būs angļu.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!