Projekts

Tiesībsargājošo institūciju speciālistu sagatavošana darbam ar narkotiku lietotājiem, izmantojot multimediju apmācības metodi


Projekta norises laiks:
01.05.2005 - 01.05.2007
Projekta izmaksas:
LVL 44 220,51
Finansētājs:
Sabiedrības integrācijas fonds (LVL 43 247,66), PROVIDUS pašfinansējums (LVL 972,85)


Autori

Inese Avota


 Projekta ietvaros adaptēts un izdots kvalitatīvs, Latvijas situācijai atbilstošs un ilgtermiņā izmantojams interaktīvs mācību materiāls ‘’Policija, narkotikas un AIDS’’, ir apmācīta lektoru komanda darbam ar šo multimediju materiālu un tiek organizēti semināri valsts un pašvaldību policijas darbiniekiem. Mācību modulis ietver tēmas par narkotiku veidiem, nacionālajiem un starptautiskajiem normatīvajiem aktiem, ļaunuma mazināšanas (harm reduction) konceptu, HIV/AIDS profilaksi un policijas darbinieku saskarsmi ar narkotiku lietotājiem. Projekts tiek īstenots sadarbībā ar AIDS profilakses centru. Projekta ietvaros plānots organizēt seminārus 750 policijas darbiniekiem.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!