Pētījums

The Labour Market and Migration: Threat or Opportunity? The likely Migration of Hungarian Labour to the European Union


Gads:
2004
Organizācija:
Repot published with the support of the Hungarian Ministry of Health and the Hungarian Ministry of Youth, Family, Social Affairs and Equal Opportunities


Autori

Providus


Galvenais šī pētījuma mērķis ir izpētīt, vai ES paplašināšanās sekas būs masīva migrācija no Austrumeiropas, ieskaitot Ungāriju.

Šis raksts analizē iespējamās Eiropas austrumu – rietumu migrācijas prognozes. Raksta otrajā daļā tiek analizēts migrācijas plūsmas apjoms no Ungārijas, plūsmas galvenie galamērķi un pamatojumi. Secinājumā pētījums novērtē ungāru darbinieku īstermiņa un ilgtermiņa iespējas, kuras radās pēc nesenās ES paplašināšanās.

The Labour Market and Migration: Threat or Opportunity? The likely Migration of Hungarian Labour to the European Union

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!