Pētījums

The Impact of free movement of workers from Central and Eastern Europe on the UK labour market


Gads:
2006
Organizācija:
Department for Work and pensions


Autori

Providus


Šis pētījums apraksta galvenos aspektus par migrāciju uz Lielbritāniju kopš ES 2004.gada paplašināšanās, novērtējot jauno ES valstu migrantu plūsmas iespaidu uz Lielbritānijas darba tirgu.

Darba autori nav atraduši statistiski saskatāmus pierādījumus tam, ka jauno ES dalībvalstu migantu plūsma ir iespaidojusi Lielbritānijas bezdarba līmeni. Pētījumā sniegtie pierādījumi atbalsta viedokli, ka jauno dalībvalstu migrācijas plūsmas ekonomiskā ietekme ir neliela, bet galvenokārt pozitīva, norādot, ka Lielbritānijas darbaspēka tirgus ir elastīgs un ātri adaptējas.

The Impact of free movement of workers from Central and Eastern Europe on the UK labour market

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!