Pētījums

The EU, Israel and Hamas


Gads:
2008
Organizācija:
Centre For European Reform


Autori

Providus


Arābu-Izraēlas konflikta starptautiskā dinamika joprojām ir ļoti mainīga. Naidīgo pušu attiecībās ir vērojami gan mierīgāki, gan naidīgāki posmi, kuros tiešā vai netiešā veidā iesaistās arī citas valstis ar savām interesēm un mērķiem.

Publikācijā apskatīta dažādu starptautisko spēlētāju ietekme uz notikumiem Izraēlā un konfliktu ar palestīniešiem. Sīkāk tiek aplūkota Eiropas Savienības loma tālākā Arābu-Izraēlas konflikta attīstībā, jo vēsturiski, ģeogrāfiski ES ir liela loma, tāpat Eiropas Kaimiņu politikas ietvaros ES ir saistīta ar abām naidīgajām pusēm.

The EU, Israel and Hamas

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!