Pētījums

The 2009 Swedish EU Presidency: The Setting, Priorities and Roles


Gads:
2009
Organizācija:
Swedish Institute for European Policy Studies


Autori

Providus


Pētījums atspoguļo Zviedrijas Eiropas Savienības prezidentūras prioritātes tās dažādajos uzdevumos (roles) Eiropas Savienības institucionālajā sistēmā. Zviedrijas prezidentūru pēc autoru domām dominēs jautājumi, kas saistīti ar finanšu un ekonomisko krīzi, konstitucionālajām un institucionālajām neskaidrībām un klimata pārmaiņām.

Pētījumā tiek apskatīts Eiropas un globālais konteksts prezidentūras laikā, prezidentūras uzdevumi un akadēmiskie pētījumi šajā jomā, kā arī konkrētās Zviedrijas prezidentūras prioritātes. Pētījuma secinājumā autori norāda uz dažiem faktoriem, kas izšķirs prezidentūras veiksmi vai neizdošanos.

The 2009 Swedish EU Presidency: The Setting, Priorities and Roles

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!