Pētījums

Social Europe and the crisis: Defining a new Agenda


Gads:
2009
Organizācija:
Notre Europe


Autori

Providus


Eiropu šobrīd ir skārusi viena no lielākajām ekonomiskajām krīzēm pēdējo desmitgažu laikā. Eiropas Savienībai ir jādefinē un jāsniedz atbilde uz šo krīzi.

Šī reakcija nevar būt tikai kā papildinājums jau eksistējošām programmām, kā tas ir bijis līdz šim. Uzsvars uz darba tirgus aktivizēšanu ir jāmaina par labu līdzsvaram starp sociālo atbalstu, sociālo prevenciju un sociālo aizsardzību. Krīze liek arī pārdomāt, kā pasargāt Eiropas Sociālo modeli. Pētniece uzskata, ka ir nepieciešams izvērtēt, kā veicināt sociāli iesaistošu un ilgtspējīgu attīstību ES.

Social Europe and the crisis: Defining a new Agenda

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!