Pētījums

Situācijas analīze par dzimumu līdztiesības pamatprincipu pielietošanu praksē par nodarbinātības un dzimumu līdztiesības politikas ieviešanu atbildīgajās institūcijās


Gads:
2005
Organizācija:
Sabiedrisko attiecību aģentūra Consensus PR, socioloģisko pētījumu firma SKDS


Autori

Providus


Pētījumā ir apskatīta dzimumu līdztiesības pamatprincipu pielietošana praksē par nodarbinātības un dzimumu līdztiesības politikas ieviešanu atbildīgās institūcijās – Labklājības ministrijā, Nodarbinātības valsts aģentūrā, Valsts darba inspekcijā, Profesionālās karjeras izvēles valsts aģentūrā, Izglītības un zinātnes ministrijā un Izglītības satura un eksaminācijas centrā. Kopumā aptaujāti 676 šo sešu iestāžu darbinieki.

Pētījums sniedz pārskatu par darbinieku zināšanām dzimumu līdztiesības jomā un šo zināšanu pašvērtējumu, priekšstatu par risināmajām problēmām, pieejamo un izmantoto informatīvo materiālu nodrošinājumu šajā jomā.

(Situācijas analīze par dzimumu līdztiesības pamatprincipu pielietošanu praksē par nodarbinātības un dzimumu līdztiesības politikas ieviešanu atbildīgajās institūcijāspdf)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!