Pētījums

Report on the situation of fundamental rights in Latvia in 2004


Gads:
2005
Organizācija:
EU Network of independent experts on fundamental rights, Eiropas komisija


Autori

Providus


ANOTĀCIJATiesību ekspertu ziņojuma par ES valstu un kandidātvalstu atbilstību ES Pamattiesību hartai sadaļa par Latviju (Report on the situation on fundamental rights in Latvia in 2004). Ziņojumu sagatavojis ES tiesību ekspertu tīkls, kas izveidots 2002.gadā un sastāv no ES dalībvalstu un kandidātvalstu pārstāvjiem un to uzdevums ir sniegt neatkarīgu, vispusīgu un profesionālu ekspertīzi par pamattiesību ievērošanu praksē attiecīgajā valstī. Šajā ziņojuma sadaļā analizēta Latvijas tiesību aktu un prakses atbilstība katram ES Pamattiesību hartas pantam un izteiktas rekomendācijas normu atbilstības nodrošināšanai. Analīzi par Latviju ir sagatavojusi Starptautisko tiesību un cilvēktiesību profesore, dr. Ineta Ziemele.

Report on the situation of fundamental rights in Latvia in 2004

(angliski, PDF, 1,62 Mbpdf)


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!