Raksts

PROVIDUS pasākumi 2021.gada sarunu festivālā LAMPA


Datums:
20. jūlijs, 2021


Autori

Providus


Šogad Sarunu festivālā LAMPA piedalīsimies ar diviem pasākumiem: spēli Vēlēšanu pilsēta un diskusiju Mana Eiropa: ceļojums nākotnē.

20.augustā no plkst. 15:00 līdz 16:30 skatuvē Kā uz Delnas plašākai auditorijai prezentēsim domnīcas PROVIDUS latviešu valodā atveidoto Zviedru institūta veidoto lomu spēli Vēlēšanu pilsēta (angļu valodā – Electionville), kas ar spēļu metodi lomu spēles ietvaros skaidro vēlēšanu procesus un to izrietošās sekas. Spēles izspēlē kā dalībnieki mums pievienosies politisko partiju jaunatnes nodaļu pārstāvji.

Pasākumu rīko domnīca PROVIDUS sadarbībā ar Zviedrijas vēstniecību Rīgā un Zviedru institūtu.

Tāpat arī 20.augustā no plkst. 18:30 līdz 19:30 skatuvē Uzzibsnī notiks pilsoņu virzīta debašu un diskusiju sērija, lai ļautu ikvienam visā Eiropā dalīties ar savām idejām un palīdzēt veidot mūsu kopīgo nākotni. Šī iniciatīva ir nodēvēta par Konferenci par Eiropas nākotni. Sarunu festivāls LAMPA būs daļa no visaptverošām diskusijām ar iedzīvotājiem un dažādām sabiedrības grupām, kas turpināsies līdz pat 2022. gada pavasarim.

Pasākumu rīko Latvijas Republikas Saeima sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, domnīcu PROVIDUS, Eiropas Kustību Latvijā un Latvijas Pilsonisko aliansi.

Vairāk par pasākumiem iespējams uzzināt šeit: https://festivalslampa.lv/lv/programma/programma?place_ids=&language_ids=&theme_ids=&keyword=providus&applocale=lv

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!