Pētījums

Promoting Human Rights in Russia by Supporting NGOs: How to Improve EU Strategies


Gads:
2008
Organizācija:
Centre For European Policy Studies


Autori

Providus


Eiropas Savienība īsteno politiku, kura ietver atbalstu cilvēktiesību aizstāvībai un atbalstu nevalstisko organizāciju (NVO) darbam Krievijā. Jautājums, kas aktuāls Eiropas Savienības politikas veidotājiem, ir: nevis vai, bet kā nodrošināt atbalstu NVO, lai tās spētu īstenot Krievijā nepieciešamās izmaiņas cilvēktiesību jomā.

Pētījumā uzsvērts, ka īstenotās ES politikas nespēj nodrošināt veiksmīgu eiropeisko ideju, vērtību, pieredzes nodošanu Krievijai, kā arī tās nesniedz nepieciešamo atbalstu Krievijas NVO attīstībai. Lai nodrošinātu cilvēktiesību aizsardzību un ievērošanu, Eiropas Savienībai ir jāmaina sava līdzšinējā taktika un jāatrod jauni veidi un kanāli, caur kuriem komunicēt ar Krieviju, veidojot izpratni par cilvēktiesību jautājumiem.

Promoting Human Rights in Russia by Supporting NGOs: How to Improve EU Strategies


Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!