Pētījums

Pašvaldību pieredze Eiropas Savienības struktūrfondu apgūšanā un nākotnes investīciju virzienu apzināšana


Gads:
2006
Organizācija:
SEB, Baltic Consulting


Autori

Providus


Pētījuma mērķis ir labāk saprast pašvaldību vēlmes, kas radušās, pateicoties to iepriekšējai pieredzei un attīstības plāniem. Pētījuma ietvaros veikta pašvaldību plānu un ES fondu piedāvājuma salīdzinošā analīze.

Pētījuma laikā tika aptaujāti 43% Latvijas pašvaldību, kuru kopējais budžets atbilst 83% no Latvijas pašvaldību kopbudžeta. Galvenie aptaujas jautājumi bija par to, kā pašvaldības izmantojušas ES struktūrfondu līdzekļus, kādi faktori ir palīdzējuši un kādi traucējuši sagatavot un realizēt projektus un kādas ir pašvaldību galvenās vēlmes un kas visvairāk nepieciešams nākamajos septiņos gados.

Pašvaldību pieredze Eiropas Savienības struktūrfondu apgūšanā un nākotnes investīciju virzienu apzināšana

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!