Raksts

Partiju izdevumi 2005.gada vēlēšanās


Datums:
15. februāris, 2005


Autori

Providus


Foto: © AFI

Piedāvājam iepazīties ar partiju priekšvēlēšanu izdevumiem, ko tās Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam deklarējušas kā jau notikušus un plānotus.

Saskaņā ar partiju finansēšanas likuma prasībām partijām 30 dienas pirms vēlēšanām ir jādeklarē, kādu summu tās kopumā plāno tērēt vēlēšanu kampaņai un cik līdzekļu ir jau iztērējušas laika posmā no 270.dienas līdz 50.dienai pirms vēlēšanām.

Partiju pieļaujamie, deklarētie un plānotie izdevumi 2005.gada vēlēšanās (partija sarindotas dilstošā secībā pēc plānotajiem izdevumiem)

Pieļaujamie izdevumi aprēķināti, balstoties uz CVK mājaslapā atrodamo informāciju par partiju pieteiktajiem kandidātu sarakstiem pašvaldībās.

Plānotos un jau notikušos izdevumus partijas deklarējušas KNAB. Partiju deklarācijas pieejamas: http://www.knab.lv/db/declaration/

Skat arī: Likumā noteiktie politisko partiju priekšvēlēšanu izdevumu apjomi 2005. gada pašvaldību vēlēšanās


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!