Raksts

Par Musiqq


Datums:
27. februāris, 2011


Autori

Kārlis Streips


Labdien, lasītāji!Nu, ko. Zināms, kas Latviju pārstāvēs šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā. Tas būs duets Musiqq no Liepājas ar dziesmu "Angel in Disguise." Esmu dziesmu vairākas reizes noklausījies internetā, un jāsaka, ka pirms lielā pasākuma Diseldorfā, puišiem būs jāpiestrādā pie angļu valodas izrunas.

Patlaban tā ir ap 90%, vajag pacensties. Zinu, ka ir lasītāji, kuri uzskata, ka tam nekādas nozīmes, bet nepiekrītu. Ja dzied, tad jādzied tā, lai citi varētu saprast, kas tiek dziedāts. Citādi, redzēsim, kā Musiqq klāsies. Puiši piedalīsies otrā pusfinālā, tātad — 12. maijā. Viņu konkurenti būs pārstāvji no Austrijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Bosnijas, Bulgārijas, Kipras, Dānijas, Igaunijas, Maķedonijas, Īrijas, Izraēlas, Moldovas, Rumānijas, Slovākijas, Zviedrijas, Nīderlandes un Ukrainas.

Kā vienmēr, reiz tauta un žūrija ir izvēlējusies savus pārstāvjus, es automātiski kļūstu par to lielāko fanu. Bet, saku vēlreiz: Piestrādājiet pie izrunas! (Un, rakstot dziesmas angļu valodā, padomājiet arī par gramatiku: “Kill me with killer kiss” nav gramatiski, jo ir jābūt “with A killer kiss”.)

Jauku visiem dienu!


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!