Pētījums

Neighbourhood experiences of a new immigration


Gads:
2006
Organizācija:
Joseph Rowentree Foundation


Autori

Providus


Pētījumā apkopota dažāda veida informācija par jauno imigrantu ikdienas dzīvi un viņu ierašanās radītās sekas uz vietējo reģionu. Daudz ir diskutēts par imigrāciju un patvēruma meklēšanu Lielbritānijā, taču ļoti maz ir zināms par imigrantu ikdienu, viņu ieguldījumu sabiedrībā un ietekmi uz kaimiņiem, ciemu, pilsētu un valsts iedzīvotājiem kopumā.

Pētījums balstās uz pierādījumiem no dažāda veida disciplīnām un politikas jomām. Tas atspoguļo arī imigrantu negatīvās pieredzes, kas līdz šim bijušas slēptas vai nepamanītas. Pētījumā apskatīts arī imigrantu piesaistīšanas modelis, salīdzinot to ar iepriekšējo imigrācijas vilni un tā ietekmi, apsverot šā brīža modeļa efektivitāti un izdarot secinājumus par nepieciešamajiem imigrācijas politikas uzlabojumiem.

Neighbourhood experiences of a new immigration

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!