Raksts

Makkeins pret Obamu, Hiltone (!) pret Makkeinu


Datums:
06. augusts, 2008


Autori

Pēteris Timofejevs Henriksson


ASV prezidenta kandidāts Džons Makkeins no Republikāņu partijas nāca klajā ar vienu visai indīgu negatīvās reklāmas videoklipu, kurā tiek kritizēta oponenta programma un Obamas visai skaļā un uzkrītošā kampaņa. Vārds "slavenība", šķiet, ir ieguvis negatīvu nokrāsu, jo Makkeina kampaņa šinī videoklipā viņu pielīdzina citām "personībām", kuru dzīves galvenais mērķis, šķiet, ir gozēties publicitātes saulītē.

Man patīk politiska debate, jo tā padara mūsu dzīvi interesantāku. Tomēr man ne īpaši iet pie sirds negatīvā reklāma – kas vainas politiskajai debatei televīzijā, radio vai kādas pilsētas mērijā? Džons Makkeins var pierādīt savus talantus daudz labāk nekā ar šādiem Karla Rova cienīgiem brūvējumiem. Šķiet, ka neesmu vienīgais, kas ir tik skeptisks, jo Perisa Hiltona ir nākusi klajā ar savu komentāru par Makkeina kampaņas video. Nekad nebūtu domājis, ka kādreiz rakstīšu par slaveno viesnīcu ķēdes mantinieci un viņas ekscentriskajām izdarībām, tomēr video bija ass un asprātīgs! Un vai es dzirdēju tajā arī devu paškritikas?!

Piezīme – video diemžēl nav pieejams Youtube, tādēļ šeit ir sniegts links uz mājaslapu, kur var noskatīties Hiltones “atbildi” Makkeinam.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!