Raksts

Lūdz


Datums:
10. septembris, 2010


Autori

Providus


Darbā „Lūdz” esmu attēlojusi kā Valsts lūdza starptautisku palīdzību – SVF naudas aizdevumu. Gluži kā kails cilvēks (tik vien kā ar vārdu), nokritis uz ceļiem, izmisumā lūdz palīdzību.(Saeima pilnvaro valdību aizņemties no SVF)

Autors Linda Valere

Visi iesniegtie darbi piedalās skatītāju balsojumā portāla politika.lv Facebook profilā. Balsot par darbu iespējams, ierakstot zīmi “+” komentārā! Visvairāk “+” saņēmušais darbs tiks pie skatītāju simpātijas balvas 50Ls vērtībā.

Atsauce: Portālā publicēto darbu autoru viedokļi var atšķirties no politika.lv redakcijas un PROVIDUS viedokļa. Par publikāciju saturu ir atbildīgi autori.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!